dimecres, 28 de maig del 2008

Repàs de Dreamweaver

A l'última classe també hem repassat com fer una pàgina de marcs. En les opcions de la barra de Menús hi ha una opció que és HTML i a continuació et diu per crear un marc a l'esquerra, dreta , etc. Un cop tenim la pagina amb els diferents marcs, la guardem. Anem a guardar todo i primer es guarda tota la pàgina, després el marc esquerre i després el dret.
Aleshores al marc esquerre hem creat vincles al blog de l'assignatura i també al nostre blog. Això es fa seleccionant el text que escribim al marc esquerre i a la part inferior de la pàgina, a la barra d'opcions on hi ha el símbol del vincle escribim l'adreça de la pàgina web i a sota sel·leccionem _blank si volem que s'obri en una altra finestra o mainframe si volem que s'obri en el marc dret (el principal).

També hem creat un estil. Això es fa creant, en comptes d'un document HTML, un document CSS, i aleshores el que hem fet ha estat anar a la barra d'opcions de CSS i clicar sobre un símbol que és un full en blanc amb un + per crear un nou estil. Hem fet l'estil escollint el color, tipus de lletra, etc. i a continuació en l'altre document dels marcs, hem incorporat aquest estil des de la barra inferior on posa estilo> nuevo estilo. I un cop el teniem ja el podiem usar.

Aquí teniu la pàgina!